Om företaget

Mona Spjuth Team & Ledarutveckling AB inspirerar och utmanar chefer och medarbetare till att skapa goda resultat.

Mona har mer än 25 års erfarenhet av team och ledarutveckling. Initialt arbetade hon som ledare inom försäljning och kundservice samt ledarutveckling för skandinaviska chefer på SAS. Sedan 2006 har Mona arbetat som utvecklingskonsult, först som anställd på Dale Carnegie och sedan 2010 har hon drivit eget företag.

Som född och uppvuxen i Kiruna, har Mona en stark dragning till fjällen och äventyr. Numera är fjällen utbytta till havet utanför Göteborg. Monas devis är att: Livet är ett äventyr! Oavsett vad vi gör på arbetet eller på fritiden så kan vi alltid utvecklas genom att göra saker annorlunda eller prova något nytt.

Mona har gått ett flertal utbildningar inom ledarskap, kommunikation och försäljning, är licensierad och certifierad ICF, NLP coach, teamcoach och Extended DISC coach.

Mona är rak och ärlig med ett stort engagemang och med glimten i ögat. Hon arbetar lösningsfokuserat och konkret i ett högt tempo med stor interaktivitet i team, parallellt med att stärka individernas självtillit och förmåga att agera tryggt och konstruktivt.

Tillsammans skräddarsyr vi ett upplägg, vi tar fram en tydlig riktning, använder konkreta verktyg, tydliggöra värderingar och strategier för att komma i mål och nå önskat resultat.

MONA SPJUTH TEAM & LEDARUTVECKLING

Tel: 0709-94 50 64

Vill du bli kontaktad?

Kunder & referenser

Jag och mina medarbetare har fått hjälp av Mona att nå våra mål på ett effektivt sätt. Mona utmanar och leder oss med en stark hand, samt hjälper oss att hålla riktning. Mona har en extremt bra förmåga att sätta sig in i företaget och vi har fått konkreta verktyg att arbeta med. Det är en investering för evigt som har utvecklat mig och mitt ledarskap. ”Sätt in krutet och utveckla dina bästa medarbetare då får ni ännu bättre resultat”

Pernilla Gravenfors

VD, Holiday Club, Åre

Vi har fått stor utväxling genom det förändringsarbete som Mona har hjälpt oss att driva igenom. Vi har fått nya insikter, nya arbetssätt som sätter sig i organisationen och blir bestående. Mona ställer krav på gruppen och individerna. Hon är engagerad, flexibel och inlyssnande och anpassar sig efter gruppens aktuella behov. Mona har och kommer att fortsätta att arbeta med Ledningsgrupper i våra olika bolag, samt med ledare och konsulter.

Agneta Lundén-Hjält

Personalchef, Bengt Dahlgren AB

Mona har hjälpt oss att skapa en värdegrundsplattform som vi följer, vid anställning av personal, återkoppling vid medarbetarsamtal, samt spelregler för vår vardag. Värdegrunden är företagets ryggrad. Mona har arbetat både med ledare och medarbetare i vår organisation. Vi har fått konkreta och handfasta verktyg och en karta att gå efter som hjälper oss i vår vardag. Mona är engagerad, strukturerad, lyhörd, ständigt återkopplande och positiv.

Britt Falk

VD, Tandlaget

Mona har en fantastisk förmåga att möta grupper och se gruppens behov. Har inte träffat någon utvecklingskonsult med samma förmåga. Vi värdesätter högt att Mona skräddarsyr utbildningar som ger effekt och utveckling både på det personliga planet och organisatorisk, samt är nätverksbyggande. Mona arbetar både med ledare och medarbetare hos oss.
” På 1 timme lyckas Mona skapa en öppenhet i grupper som ger trygghet vilket leder till att man vill utvecklas.”

Gunnar Linder

Regionchef, WSP Sverige AB

Jeg har arbejdet sammen med Mona igennem 3 år, først med personlig coaching og forandringsledelse og senere med strategiudvikling samt uddannelse af virksomhedens ledergruppe.
Igennem den personlige coaching fik jeg mulighed for sparring omkring organisationsændringer samt udvikling af personale, og fik samtidig værktøjer til at håndtere og gennemføre disse ændringer.
Det sidste års uddannelse af ledergruppen har givet de enkelte afdelingschefer inspiration til at arbejde lidt anderledes i en travl hverdag. Derudover har de fået mange nye værktøjer til personlig udvikling og personale ledelse. Men vigtigst af alt har det styrket ledergruppen som et team.
Mona er en engageret person der kan inspirere og motivere mennesker og teams. Derudover har hun en stor erfaring med udvikling af skandinaviske organisationer.

Morten Jespersen

CEO Scandinavia, TENTE A/S | TENTE AB

Share This